Tlakers v Amsterdame

Ešte v auguste minulého roku sme mali možnosť navštíviť Amsterdam. Spoločne s Jožim Vranom, Peťom MadaromPeťom Sorokom sme si spravili spoločnú tour po štátoch Beneluxu s cielom natočiť zábery do #tlakerspromo videa. Jednou zastávkou bol aj Amsterdam, kde sme navštívili novootvorenú skate halu Noordktorú nájdete neďaleko železničnej stanice Amsterdam Centraal na Aambeeldstraat 12.



Nenápadný vchod v bývalej industriálnej časti Amsterdamu skrýval obrovské prekvapenie. Pri vstupe do haly natrafíte na bar, kde sa môžete občerstviť a najesť. To však v tejto chvíli nie je podstatné, my sme sa prišli vyjazdiť do nepríčetnosti! V skateparku sa nachádza neskutočné množstvo detí, ktoré sú prehecované na jazdenie. Niet sa čomu diviť, veď kto by nechcel mať takúto halu vo svojom meste. Skatepark spôsobuje vizuálny orgazmus a je navrhnutý tak, aby si v ňom vedeli zajazdiť všetci. Nájdete tu prekážky každého druhu, počnúc obrubníkom, transferom, rádiusom či schodmi s railom, alebo grindboxom.



Najväčším prekvapení bola však polohovateľne nastaviteľná kocka, ktorú ste si vďaka ovládaniu vedeli prispôsobiť na požadovanú výšku. Ideálne na učenie manuálov či grindov. Čo viac ti ku šťastiu treba? Asi už len zvyšok skateparku, v ktorom sa nachádza fakt všetko. Najväčším bonusom bolo jazdenie s Wieger Van Wageningenom, ktorý si s Peťom Madarom zajazdili spoločne rail na zemi. Wieger vám okrem kvalitného skateboardingu aj s radosťou načapujem pivko v bare, z ktorého máte výhľad na celý skatepark. Nazdravie!









Netrvalo dlho a my sme sa pustili do točenia. Bola by hriech nepriniesť materiál z tohto kvalitného skateparku. Peťovi padali triky zaradom a preto nebol problém natočiť video na náš Instagram, alebo Youtube, kde Pekovi zaasistoval aj Peťo Soroka. Joži bojoval s trikom zo schodov, kde nakoniec aj svoju session ukončil predčasne, kvôli vyčerpaniu. Veríme, že sme vás dostatočne motivovali na to, aby ste tento skvelý indoor skatepark v blízkej dobe navštívili! Teraz si vychutnajte video s fotografiami od Ďuriho Turyho.



Budeme veľmi radi
, keď nás budete sledovať aj na sociálnych sieťach. Svoj like, follow či subscribe nezabúdajte dať na náš FacebookInstagram a YoutubeKúpov Tlakers produktov nám dávate možnosť cestovať a robiť skateboarding na Slovensku lepším. Ďakujeme!

Foto & Video: Ďuri Tury ©

Hore