Jozef Vrana a jeho expedícia do Nórska

Náš jazdec Jozef Vrana mal možnosť vycestovať do Nórska s Pavlom Fogašom, ktorý sa venuje fotografovaniu. Chlapci si požičali auto a precestovali viaceré mestá tejto severskej krajiny. Nórsko má neskutočnú scenériu a preto by bola škoda sa nepodeliť o nádherné fotky od talentovaného fotografa Pavla. Fotografie vznikli na miestach ako Oslo, Buskerd, Stegastein a Nærøyfjord. Úžasná atmosféra a severské prostredie tažko opísať slovami. Pozrite si nasledujúce fotografie, ktoré zachytávajú jedinečnú scenériu štátu na Škandinávskom poloostrove.







Jozef má na sebe oblečenú Tlakers Coach jacket, ktorá vyšla v limitovanom množstve. Ide o oficiálnu tímovú bundu Tlakers. Skvela mestská bunda v decentnom čiernom prevedení sa hodí na každú príležitosť. Srdce ozdobuje logo Tlakers. Na chrbte vyniká výrazné logo našej značky. Bunda a vrecká sú na zips, takže sa nemusíte báť, že Vám z nich vypadne tlak. Bunda je dvojvrstvová. Z vnútornej strany potiahnutá teplákovinou, Obsahuje aj malé náprsné vrecko na drobnosti. Posledné kusy búnd nájdete na tomto linku.









Pred zimou Jozefa chráni aj jednoduchá zimná čiapka Tlakers. V prednej časti s vyšívaným logom značky. Garantujeme, že Vám už nikdy nebude zima na uši! Veríme, že ste si prechádzku Nórskom s nami užili. Budeme veľmi radi, keď nás budete sledovať aj na sociálnych sieťach. Svoj like, follow či subscribe nezabúdajte dať na náš Facebook, Instagram a YoutubeZa skvelé fotografie ďakujeme Pavlovi Fogašovi, ktoré sa určite oplatí sledovať na jeho Instagrame

Kúpov Tlakers produktov nám dávate možnosť cestovať a robiť skateboarding na Slovensku lepším. Ďakujeme!

Foto: Pavol Fogaš©

Hore