Cubeskateshop Nitra Skate Cup 2017 sme si poriadne užili!

Pred dvoma týždňami sme sa vybrali do Nitry zúčastniť sa Cubeskateshop Nitra Skate Cup 2017. Z Košíc nám trvala cesta zhruba 4 hodiny, preto sme museli vyraziť zavčasu. Na súťaž sme cestovali v zložení Dennis Horváth, Ivo Liba a Adam Šoltés. Co-pilotom bol Jiggy a celú posádku viedol Ďuri Tury, ktorý mal na starosti aj filmovanie a fotenie tlakerov. V Nitre sa k nám pripojil Janko Mihala a tak sme sa mohli pustiť do rozjazďovania. Pri teplote, ktorá už o jedenástej hodine prevyšovala 27°C bolo jazdenie veľmi náročné. Neustále sme dbali na pitný režim a preto minerálka išla prúdom. Na conteste sa stretli jazdci z rôznych častí Slovenska. Bolo pre nás potešením sa hecovať spoločne s nimi.









Súťaže sa zúčastnilo vyše 16 jazdcov, ktorí mali v kvalifikácii svoju minútovú jazdu. Do semifinále postupovalo 8 najlepších. Bolo pre náš veľkým potešením vidieť, že medzi 8 najlepších sa prebojovali práve 4 jazdci za Tlakers. Ďuri hecoval všetkých našich jazdcov a radil čo by mohli vyskúšať v jazde. Neskôšie mu speaker Tomáš pridelil preývku "tréner". Semifinále a finále sa už jazdilo formou jamu.





Najlepším jazdcom do 16 rokov sa stal práve Ivo Liba, ktorý si svojimi trikmi podmanil všetkých divákov čí jazdcov a zaslúžene sa stal najlepším jazdcom vo svojej kategórii. Ivo srdečne gratulujeme!









Nasledovalo finále do ktorého sa prebojoval IvoJanko. V organizovanom jame to padalo zaradom a musíme povedať, že finále malo fakt skvelú úroveň. Najlepšie to v sobotu jazdilo Arnoštovi Ceralovi, ktorý si zaslúžene vyjazdil prvé miesto. Druhé miesto obsadil domáci Jojo Panko a tretie miesto putovalo do Košíc talentovanému Ivovi Libovi, ktorý nás prekvapil najviac. Zemiakova medaila putovala Kubovi Spálovi a na piatom mieste kvôli podvrtnutému členku skončil Janko Mihala. Jankovi zároveň prajeme skoré uzdravenie a vytúžený relax na dovolenke!



Pozri sa na fotky a video, ktoré mapuje dianie počas celého dňa na Cubeskateshop Nitra Skate Cup 2017. Súťaž sme si maximálne užili a tak sme spokojne s cenami vyrazili do Košíc. Veríme, že Tlakers zanechali po sebe v Nitre výraznú spomienku. Na ďalšom ročníku určite nebudeme chýbať!

Ak sa Vám náš report páčil podporiť nás môžete kúpou našich produktovĎakujeme za priazeň a podporu!


Foto & Video: Ďuri Tury ©

Hore